Skip to main content

Aanmelden

Eindelijk is het zover! Je kind is drie jaar geworden, de hoogste tijd om je als ouders te gaan voorbereiden op de basisschooltijd. Een jaar lijkt lang, maar je hebt die tijd nodig om een goede keus te maken en je zoon of dochter voor te bereiden op deze bijzondere nieuwe stap. Ook is het slim een kind kort na de derde verjaardag al aan te melden, zo ben je verzekerd van een plekje op de school van jullie keus.

Sfeer proeven

Je begint de zoektocht met bekijken welke basisscholen er in de buurt liggen en bezoekt de website om meer te weten te komen. Is je interesse in De Fontein gewekt? Dan zijn jullie als ouders samen met jullie kind van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Maak een afspraak en hoor alles over onze school. En natuurlijk geven we graag een rondleiding. Je kunt de school met eigen ogen zien, de sfeer voelen, leerkrachten ontmoeten en ervaren hoe het eraan toe gaat.

Wennen

Een paar weken voor de vierde verjaardag krijgt je kind een uitnodiging om drie dagdelen op school te komen kijken. Zo kan de toekomstige leerling de andere kleuters alvast leren kennen en niet te vergeten: ook de leerkracht! De eerste schooldag na het grote vierde verjaardagsfeest mag de kersverse kleuter elke dag naar school komen. Welkom op De Fontein, leuk dat je op onze school zit!

Kennis maken?

Mail directeur Hannie van der Wal voor een rondleiding hawa@scopescholen.nl

Is je kind ouder dan vier jaar? Dan beslissen we pas over toelating na contact met de vorige school. Met elkaar bekijken we dan of wij de passende school zijn voor je kind en of wij aan de ontwikkelingsbehoefte kunnen voldoen. Het advies en onderwijskundig rapport bepalen in welke groep een kind wordt geplaatst.